Pöyhönen Oy

Siivousosaamista jo vuodesta 1989 lähtien

Pöyhönen Oy on Nousiaisista käsin toimiva siivousliike, joka on perustettu jo vuonna 1989. Pitkään alalla toiminut yritys on tunnettu erinomaisista siivouspalveluistaan Nousiaisissa ja Turussa sekä näiden ympäristökunnissa. Oli kohteesi pieni tai suuri, meille sillä ei ole väliä, koska teemme työmme aina sopimuksen mukaan.

Asiakaslähtöisessä yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä itsemme lisäksi kuusi siivousalan ammattilaista, jotka ovat olleet osa yritystämme useiden vuosien ajan. Yrityksessämme viihtyvät ja yritykseen sitoutuneet työntekijämme ovat pitkän uramme kivijalka. Vakituisella henkilöstöllä voimme taata aina tasaisen ja luotettavan laadun sekä palvelun. Kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla siivoojilla on voimassa olevat työturvakortit. Lisäksi yrityksellä on kattavat koti- ja yrityssiivoukseen suositeltavat voimassa olevat vakuutukset.

Yrityksen tärkeimmät arvot ovat tehtyjen sopimusten ja aikataulujen noudattaminen sekä luotettavuus. Tyytymätön asiakas on painajaisemme, joten palvelemme jokaista asiakastamme yhtä hyvin. Yrityksemme onkin vuosien aikana kerännyt paljon tyytyväisiä vakioasiakkaita.

Yrityksemme tunnetaan omalla toimialueellamme erityisesti luotettavana yhteistyökumppanina. Monipuoliset siivouspalvelumme on tarkoitettu yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.