Tuholaistorjunta Turun talousalueella

Kyytiä kutsumattomille vieraille niin kotitaloissa, taloyhtiöissä kuin yritystiloissa!

Tuholaistorjunta Turun talousalueella on siivouspalveluiden ohella erikoisosaamistamme. Jos siis huomaat asunnossasi, yritystilassasi, talossasi tai tontillasi vilahtelevan esimerkiksi sokeritoukkia, muurahaisia, luteita, turkiskuoriaisia tai jopa rottia, ota meihin heti yhteyttä. Osa tuholaisista levittää tauteja, aiheuttaa terveydelle ongelmia ja saattaa saastuttaa ympäristöä. Osa on harmittomia, mutta ne vaikuttavat silti merkittävästi asumisviihtyisyyteen. 

Meillä on oikeat torjuntamenetelmät, jotka valitsemme tuhoeläinlajin ja sen esiintymisen, määrän, paikan sekä tilanteen mukaan. Kartoitamme ensin kokonaistilanteen, ja sen jälkeen teemme tarvittavat toimet, jotta tuholaisista päästäisiin pysyvästi eroon. 

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi!

Eroon myös pölystä ja muusta liasta

Siivousalan ammattilaisella on välineet, aineet ja taidot siivota tiloista yhtä sun toista. Voit pyytää meiltä suoraan tarjouksen oheisella lomakkeella, jos tuholaistorjunta tai muu tilojen siivous on ajankohtaista. Palvelu voidaan toteuttaa tarpeen mukaan useammankin kerran, ja luonnollisesti esimerkiksi siivoukset onnistuvat niin kerta- kuin jatkuvana sopimuksena. 

Voit ottaa yhteyttä myös täältä >>

Muista kotitalousvähennys!

Kun tilaat meiltä siivouksen, voit hakea kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksen hakemisesta ja tämän vuotisesta määrästä Verohallinnon sivuilta. 

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö